Thursday, September 22, 2016

Churros at Zawara

Sejak dua menjak viral mengenai churros di media sosial. ADA ada cuba bake sendiri dan try kat few utlet tapi macam tak satisfied with the taste. Ramai yang puji kata churros di Zawara Coffee ni sedap. Jadi ADA pun pergi lah cuba bersama rakan. So far memang rasa churros tak masuk dalam selera ADA. Hehehehe…


ni alat menunggu ... cam comel...

Zawara Coffee Bangi Sentral

Sejak dua menjak viral mengenai churros di media sosial. ADA ada cuba bake sendiri dan try kat few utlet tapi macam tak satisfied with the taste. Ramai yang puji kata churros di Zawara Coffee ni sedap. Jadi ADA pun pergi lah cuba bersama rakan. So far memang rasa churros tak masuk dalam selera ADA. Hehehehe…



Monday, August 22, 2016

Roti canai D'Bukit, Bangi

Dah lama nak cuba makan di sini sebenarnya sejak lalu kat sini masa check up Baby M kat Az-Zahrah. Tapi tak berkesempatan. Selalu penuh sahaja. Hari Ahad yang lalu, kebetulan ADA ada kerja di Bangi jadi ajak member gi makan di sini. Ya Allah lama kitaorang tunggu que. Ramai sangat orang. Yang femes kat sini roti canai. memang sedap sebab panas-panas.

Ada juga makanan2 sampingan seperti soto, sate cucuk, churos, nasi lemak berlauk. 
So far ada rasa nasi lemak dan roti canai dia memang sedap. 
Yang lain2 tu biasa sahaja. Air pun biasa2 sahaja.

memang sedap nasinya

Satay cucuk dan pie tee.. biasa2 je rasanya.

Ada ada order soto dan roti canai juga tapi tak sempat nak amik gambar.huhu....