Monday, January 22, 2018

Welcome 2018

Alhamdulillah dah masuk tahun 2018.

Permulaan tahun satu family jatuh sakit. Mild je. Demam for Mr Husband & anak-anak while the wife kena asthma due to the sudden drop temperature at KL.

Kafarah dosa2 dan balasan untuk hamba yang selalu leka dengan nikmat kesihatan.

by the way this year ADA reach 32 years old.

Moga Allah mengizinkan untuk menhabiskan sisa2 umur yang mendatang dengan lebih BANYAK amal.
DAN
Moga Allah melimpahkan nikmat kesihatan untuk diri dan keluarga <--- need="" p="" really="" this.="">



Tuesday, January 2, 2018

1234U

sukar untuk aku percaya kini aku telah jatuh cinta kau selalu menari di minda kau buat aku tertanya-tanya kau asak ku berkali-kali kau cuit hati dalam emoji kau kata kau suka padaku tapi cuma di bibir sahaja luah saja apa yang kau mahu katakan padaku one two sayang kamu selalu rasa rasa mahu bertemu denganmu three four, you i adore never felt this before one two three for you one two three for you luah saja apa yang kau mahu katakan padaku one two sayang kamu selalu rasa rasa mahu bertemu denganmu three four, you i adore never felt this before one two three for you one two three for you one two sayang kamu selalu rasa rasa mahu bertemu denganmu three four, you i adore never felt this before one two three for you one two three for you


Monday, November 6, 2017

Gubahan Bunga tangan

Last ADA buat bunga tangan masa my own wedding. Actually this is not my speciality. Memang ADA rasa susah sangat nak buat. Suddenly ada yang minta wat fresh flower. ADoi.. berat hati sangat2 sebenarnya nak buat. Ye lah takut bunga tu tak tahan dan tak menjadi dan lain2 lagi lah....

Alhamdulillah menjadi juga. ADA beli bunga jenis ni dan warna putih senang nak matching2 with whateva ur wedding clothes. ADA memang suka bunga warna putih je.... x kisah bunga apa .... or soft color... warna merah dan  warna lain meamng tak berapa nak minat.


ADA google bunga ini namanya eustoma.... tapi lasting duration almost like rose... tak tahan sangat.
My fav is lily tapi masa ni lily takde stock....