Monday, February 20, 2017

Pengalaman Self check in and Print bag tag Air asia

Almaklumlah travel using airplane ni setahun sekali sahaja. Last year takde pulak kena print bag tag sendiri. Rupa-rupanya Airasia buat penambahbaikan untuk self-check in with print bag tag by your own.

ADA self check in melalui web tapi bila save in .pdf bag tag hilang jadi tak dapat nak print sendiri. Kena pergi print kat kiosk.

Dari KL ke Kuching: KLIA2
-Terus pergi ke Kiosk dan pilih menu untuk cetak bag tag
- Scan bar code melalui boarding pass
- Bawa bag tag yang telah dicetak ke kaunter bag,staff airasia akan bantu lekatkan bag tag (make sure sampai awal sebab kaunter bag tak silap ADA tutup 1 jam sebelum boarding)

Dari Kuching ke KL: Airport Kuching
- Bawa bag untuk scan melalui pegawai kastam, Nanti diorang akan lekatkan satu pelekat untuk setiap bagasi
- Pergi ke Kiosk dan pilih menu untuk cetak bag tag
- Scan bar code melalui boarding pass
***Walaupun korang ada barang fragile or etc2 kat kiosk tu tekan je button “NO”.
- Selepas print bag tag, lekatkan pada bagasi dan beritahu petugas disitu ada barang yang fragile, Nanti diorang akan bawakan sticker fragile.
- Letakkan bag satu-satu , scan kat boarding pass, scan bar code kat bagasi (Ulang langkah ni untuk semua bagasi)

Dari KLIA2, the process lebih mudah berbanding di airport Kuching- semua kena buat sendiri.
Senang cerita, datanglah awal at least 2 hours before boarding time sekiranya ada bag yang perlu diuruskan. 

Friday, February 17, 2017

Setelah 5 tahun berlalu



Alhamdulillah.. Syukur kepada Allah swt. Setelah 5 tahun berlalu, selesai pembayaran cik Wwj...
Banyak jasa and kenangan bersama....

Thursday, February 16, 2017

I need Allah by Raef

Allah,
I need Allah,
And the hearts all over the world tonight.
I said there’s hearts all over the world tonight

What can I do?
I need Allah,
And the hearts all over the world tonight.
I said there’s hearts all over the world tonight

Wish I was smarter, when I was younger.
Found something better – made me a winner and,
I’m so glad to be Yours!
It’s my life that you own.


I start my journey when You forgive me
I swear my whole world stops.
You are in my heart and, I’m so glad that its fine
You are One truly kind…

You lighten me!
(I) Feel it, through and through, and
For sure ya Rabbee, there ain’t nothing You can’t do!
Because if I got You,
I don’t need money!
I don’t need cars!
Lord, you’re my all!

And…Oh!
I’m into You my Lord,
No one else would do!
With every test you put me through,
the miracles, you help me do..
And now I know I can’t be the only one,
I bet there’s hearts all over the world tonight,
with the Love of their life who feel…what I feel when I’m

With You, with You, with You, with You, ya Rahman!
With You, with You, with You, ya Raheem!

I don’t want nobody else
Without You there’s no one left and,
the Master of judgment day,
I got to have Your love and I cannot do without,

If I got You,
I don’t need money!
I don’t need cars!
Lord, you’re my all!

Oh!
I’m into You my Lord,
No one else would do!
With every test you put me through,
the miracles, you help me do..

With You, with You, with You, with You, ya Rahman!
With You, with You, with You, ya Raheem!

And I will never try to deny,
That You are my life,

Because if You ever let me go I would die!

So, I won’t front!
I don’t need another mission,
I just need you as my vision!
If I got You, I’ll be straight,
Rabbee I need you every day!

I need Allah…
And the hearts all over the world tonight,
I said there’s hearts all over the world tonight
What can I do?

I need Allah…
And the hearts all over the world tonight,
I said there’s hearts all over the world tonight

Rab ighfirly
Fantal kareemuu!

Wa3fu ya rabbee
Fantar raheemuu!

With You, with You, with You, with You, ya Rahman!
With You, with You, with You, ya Raheem!